Tuesday, February 9, 2010

eh eh eh , under my umbrella ,

                                            ( bergambar bersama pemilik blog)

hai people , aku lulu.Aku antara penulis longkang disini.Harap maklum sebab ada orang kata blog aku tak best.So secara automatiknya , aku jugak dilabelkan sebagai tak best.Aku tak best , tak susah kan sapa-sapa pn.Kan kan iron lady ? Okay cun sayang .

Oron lady adalah sebuah persahabatn yang terbina hasil alam maya yang semakin canggih.Bermula dari facebook(bukan fb ya sebab aku masih bodoh hal ini)add friend.Kemuadian ke blog-an dan yahoo mesengger-an.Bermula dari situ semakin rapat.Aku lulu , bersahabat bersama Uya dan Yaya , kemdian  siOwner bersahabat bersama Kak lin.Dari situ baru sedar yang Kak Lin adalah ,bakal kakak ipar Yaya , dan kawan baik kepada Abang Uya.What a small world kan.Heeeee , macam ni lah orang melaka , MESRAAAAAAA

Lepas ni iron lady akan semakin kuat bila ada nya medium sebergini.Untuk Kak Echa , thumbss up lah sayang 

3 comments:

  1. muka apekah di atas itu??!!!!!!
    hehehe keje leklok cayunk! =)

    to all gadis besi: salam maju jaya dalam misi membesikan dunia! (^_^)

    ps:Cik Ecah pakai account Pojie sbb tgh edit die nye blog :P

    ReplyDelete
  2. ohhh nie belog abg pojie ke hehe

    ReplyDelete